söndag 12 april 2015

Premiärtävlingen gick hyfsat

Då var det dags för nybildade Smedjebackens trollingklubb att hålla första tävlingen på Barken. Det var lax och öring som gällde. Störst längd på max tio gk fiskar...hmm
Här drar ordföranden Pälle igång evenemanget. Kom 13 tävlingssugna ekipage till start. Perfekt fiskeväder. Lite kallt tyckte dom som inte var rätt klädda.
Vi lyckades lura upp en fin lax på 65 cm redan tidigt på förmiddan och hoppades så klart på någon till. Svårt att säkra en bra plats med bara en fisk även om den är stor. Det blev inte så. Inte ett pet på grejorna resten av dan. Dessvärre drabbade detta de flesta teamen idag.
Den där luringen räckte i alla fall till en andraplats i tävlingen. Team YM lyckades dra 2 öringar och tog hem segern idag. Team Trollingdoktorn fick upp en öring på 60 cm och knep tredjeplatsen, så nu är vi i gott sällskap. Vi fick även pris för dagens längsta firre.
Det kom bara upp en fisk till under dan och det var Team Dalahäst som tog en fjärdeplats med den.
Bra genoförda förberedelser inför tävlingen med mätbrädor, märkning och resultatrapporter och presentation av resultatet på bloggen direkt redan på eftermiddagen.
Stort tack till tävlingsledningen.

Nu får det nog bli nån tur till Siljan och rensa den på regnbåge. Smet ju några hundratusen i vintras.

Skitfiske på er alla därute!

Inga kommentarer: