söndag 9 augusti 2015

Elände i Döda havet

Har nu genomfört fjärde deltävlingen i Smedjebackens Trollingklubb.Jag hade en ny fiskekompis i båten eftersom Mona var indisponerad just idag.
Det var Jörgen Gunnarsson som är en van fiskare på Barken.
Det hjälpte dock inte mycket och det blev tyvärr för oss, precis som rubriken säger.
Vi fick inte de längsta fiskarna, men vi var i alla de längsta fiskarena med hans 2 m och mina 1,93.
Toppenfin dag och natt med sommartemperaturer och klar himmel. Det kom elva ekipage till start. Vi drog igång en art-tävling kl 4 på eftermiddagen och körde till 24.Tyst på radion i flera timmar. Rapporterades nån liten gädda och sen kom det upp nån liten gös. 
Vi hade ett litet drag på ett spö på hela kvällen och det var allt. Som vanligt var vi dock i gott sällskap då säkert halva gänget blev utan fisk.
Några lyckades i alla fall ta sig till pallen. 
Etta blev återigen Team Johansson. De har nu två segrar av två genomförda tävlingar. Vi lyfter på hatten. Två blev Team Dalahäst och trea Trollingdoktorn. Han drog i alla fall en riktig fisk. Fick stångas med en gädda på 1 m en god stund innan han kunde mäta in den.

Vi hade ändå inte tappat hela sugen utan fortsatte med ett göspass direkt efter prisutdelningen. Körde till halv fyra, och som vanligt helt utan resultat.
Jag och Jörgen hade i alla fall en trevlig kväll tillsammans och glömmer genast hur det gick.

Nu är jag så less på "Döda havet" så nu åker båten ner i Väsmans böljor. Här kommer vi i alla fall att få fisk när vi trollar. Abborrarna lockar.

Skitfiske på er alla därute!

Inga kommentarer: